Nytt år – nye muligheter:)

I dag blogger jeg for Scrappiness og vi har en ny utfordring ute.  Vi utfordrer dere til å prøve noe nytt på starten av året. En ny brett, en ny teknikk, nye produkter. Utfordre deg selv og hiv deg utpå og lag noe du har hatt lyst til å prøve,men ikke gjort enda. Du kan lese mer og delta her.

Jeg har virkelig fått prøvd meg på nye ting, som jeg skal vise dere denne uken. Vi i teamet har vært så heldige å fått en flott pakke fra Canvas Corp Brand. 

Her var det mange spesielle og fine ark, canvas, burlap stoffer og klyper.. så jeg måtte ute av komfortsonen og prøve meg på litt nye ting. Og vet du hva? Det var KNALLGØY! 

img_0521

Noen få layouter har jeg laget, men jeg kan telle de på en hånd foreløpig, så dette er ganske nytt for meg. Glimmermisten og den nye pasten fra Tim Holtz har jeg heller ikke brukt før. 

Jeg har brukt et ark fra Canvas corp som tåler utrolig godt mye håndtering, har en tekstilaktig overflate og er derfor superfin å bruke sånn som her hvor jeg har brukt mye spray og maling.

Før jeg startet med sprayen, gikk jeg over hele arket med heavy gesso som jeg påførte med en våtserviett. Ny teknikk for meg, men det fungerte veldig fint og jeg fikk dempet tegningen i arket akkurat passe og fikk laget litt struktur. 

img_0515

Flere forskjellige farger har jeg brukt, og to forskjellige paster med stensiler, Finnabair Texture past white sand er brukt på firkantene og Tim Holtz Distress Grit-Paste er brukt på «bladene». 

Som du ser reagerer pasten forskjellig på glimmermisten – og gir en flott effekt:) White sand tar nesten ikke til seg farge, mens Grit-pasten suger den til seg.

img_0516

Jeg har også sprayet gjennom en stensil og det ga en flott effekt. Du kan se det på venstre siden over og ved siden av bildet.

img_0519

Brukt de flotte arken fra 7Gypsies bak bildet, pyntet med nye ting for meg; burlap, klyper og sytråd. Det var en overgang for denne «blomsterpiken» – men fornøyd med resultatet ble jeg. Chipboarden er malt med Tattered Angels – High impact paint. Du finner en oversikt over alt jeg har brukt hos Scrappiness her.

Ha en flott uke! Klem Bente-Heidi

Jeg deltar i følgende utfordringer:

Papirlosjen – Januarutfordring # Bruk stensil, frist 31.01

Canvas Corp Brand – Words of the year, frist 05.02 ( my word for 2017 is «this moment» The picture and text is to remind me to appreciate more of all those everyday moments, and not rush forward all the time)

Reklamer

16 kommentarer om “Nytt år – nye muligheter:)

 1. Evelyn Walter sier:

  Your layout is beautiful with amaziing details and a great photo! I like your word for the year!
  Thank you for entering our challenge over at Canvas Corp Brands!
  Evelyn xx

  Liker

 2. Elisabeth sier:

  Nydelig LO, så flotte detaljer. Tusen takk for at du deltar i Papirlosjen sin Januar utfordring 🙂 Klem DT-Elisabeth

  Liker

 3. lindasimpsoncraftypieceofheaven sier:

  Beautiful! Love the layout and design. Thank you for joining us over at CCB for our January Challenge:
  Hugs
  Linda
  CCB Member

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.