Bursdagskort til barn

Jeg har laget to kort for Scrappiness i dag hvor jeg har laget bakgrunnen med Distress Oxide og fargelagt noen søte tøyfigurer fra Hero Arts.

Jeg har brukt Distress Oxide på bakgrunnen, både med «Smooshing» teknikke og med stempling, og også Archival ink – black for stempling. Figurerne er malt med Zig Clean Color Real Brush.


Lurer du på hvordan jeg har fargelagt figurene og hva jeg har gjort for å få til bakgrunnen? Jeg har laget en kort video her som viser hvordan:)

Distress oxide er super fordi du kan stemple over med de fargene du har brukt, og den vil legge seg opp på så lenge arket er tørt. Det er pyntet med noen få blanke enamle dots, og figurene er festet med tykk dobbeltsidig tape.

Jeg har virkelig storkoset meg med disse kortene, og skal helt klart lage flere. Det er så gøy å lage egne bakgrunner og når man er glad i å fargelegge som meg, får man alltid bakgrunner som passer motivet i farger:)

Tusen takk for at du tittet innom bloggen min, og lurer du på hva jeg har brukt av farger og produkter, finner du en oversikt på bloggen til Scrappiness. Ønsker deg en flott uke! Klem Bente-Heidi


Jeg deltar i følgende utfordringer:

2 kommentarer om “Bursdagskort til barn

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..