Bursdagskort tett opp etter jul…

I dag har jeg blogget for The Paper Crafting. Fargelegging har blitt en favoritt hos meg, og jeg stor koser meg med blyanter og tusjer. Blyantene fra Chameleon er de jeg bruker mest, og de fungerer veldig godt på flere typer ark. Jeg har sett at flere har fargelagt på kraft kartong og har liker det utrolig godt, så da måtte jeg prøve selv også.

Min far har bursdag mellom jul og nyttår, og er nok lei av å få julekort som bursdagskort og gavene sine pakket inn i jule papir. Derfor har jeg prøvd å lage et vinterlig bursdagskort uten snev av jul og røde nisser:)

BHM-IMG_1686

Når du skal fargelegge på kraft ark, er det lurt å bruke en stemple plattform som Mini Misti eller den til Tim Holtz o.l, for da lar du stemplet sitte i plattformen til du har fargelagt ferdig og så stempler du over motivet en gang til. Da blir kantene skarpe og svarte igjen. Blyanten gjør at de noen ganger blir litt utydelige og det er fint å da kunne stemple over en gang til.

På kraft arket så trenger man litt flere lag med farge, men det blir veldig fint synes jeg. Jeg har brukt litt stickles glitterlim på snøfnuggene og trærne som en ekstra effekt.

BHM-IMG_1685-(1)

Innsiden er enkel, og siden kortet er til en mann på 84, så passer det helt fint. Her er det bare fargelagt en enkelt figur, stemplet en bursdagshilsen, og den personlige hilsen er skrevet som en ring så det blir et element i kortet.

BHM-IMG_1687

En konvolutt i kraft dekorerte jeg med to fargelagte figurer, også fra Penny Black. Noen steder på kortet og på konvolutten har jeg brukt en hvit tusj for å fremheve detaljer.

BHMIMG_1692

Nå blåser det og regner i Sarpsborg, og all den fine snøen forsvinner til fordel for slaps og is. Derfor passet det med et vinterkort i dag, og så håper jeg værmeldingen er feil og at det snart kommer snø igjen:) Håper du fikk litt inspirasjon og ha en flott kveld videre:) Klem Bente-Heidi

 

Jeg deltar på følgende utfordringer:

Scrappegarasjen – Utfordring 41 – kraft kartong, frist 10.2.18

Papirlosjen , utfordring #01 januar, vinter blå og hvit, frist 31. januar 2018

Lill Patch of Crafty friends – Challenge #74 – Anything goes

Reklamer

5 kommentarer om “Bursdagskort tett opp etter jul…

  1. Denise sier:

    Gorgeous card, love the cute penguins, could you please ensure your a follower of Lil Patch of Crafty Friends, much appreciated. Thanks for joining us and hope to see you again.
    Denise (Owner of LPOCF)

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.