SJOKOLADEKORT MED MAL x 2

Vi setter alltid ut grøt til nissen på låven lille julaften, og i år var jeg nissens lille hjelper med tanke på julegavene som han legger igjen når grøten er spist. Julegrøt tradisjonen har vi hatt i mange år og noe alle gleder seg til selv om vi ikke er så unge lenger alle sammen:)

Jeg hadde laget et sjokoladekort og video tutorial for Scrappiness tidligere den uken, men når jeg skulle kjøpe sjokolader i Sverige så var de tomme for Freia 200 gr plater og hadde bare Marabou igjen. Så da laget jeg en mal til for å få laget til nissegavene.

Du vil derfor finne link til video, og mal på både Freia og Marabou 200 gr sjokoladeplate kort:) Rene kinderegget, hi hi. Det som er fint med dette kortet er at det passer like bra til jul som til en liten vertinnegave ellers i året. Det tilpasser du bare med pynt og ark:)

Jeg har fargelagt noen forskjellige motiver. Motiv 1 og 3 er fra Penny Black, motiv 2 er Stamping Bella og motiv 4 og 6 er Lawn Fawn. Alle er fargelagt med Copic. Arkene er fra Papirdesign og Maja Design og dies » en liten julehilsen» fra Scrapmagasinet.

På innsiden har jeg brukt en punchkant.

Som du ser så er det litt forskjell på størrelsen på disse to selv om begge er på 200 gr. Så her kommer målene.

Freia sjokoladeplate: Bazzil til basen: 25 x 30 cm. Preg på kortsiden; 6,5 – 7,5 – 15,5 og 16,5 cm. Preg på langsiden 1 – 29 cm. Til panelene trenger du: ensfarget: 2 stk 28,5 x 7,8 cm. 1 stk 28,5 x 7,5 cm og 1 stk 28,5 x 5. Mønsterark: 2 stk 28 x 7,5, 1 stk 28 x 7 cm og 1 stk 28 x 5 cm.

Marabou sjokoladeplate: Bazzil til basen: 28,5 x 25 cm. Preg på langsiden 6,5 – 7,5 – 17,5 og 18,5. Preg på kortsiden 1 og 24 cm. Til paneler trenger du: Ensfarget: 2 stk 22,5 x 9, 1 stk 22,5 x 9,5 og 1 stk 22,5 x 5. Mønsterark: 2 stk 22 x 8,5 cm, 1 stk 22 x 9, 1 stk 22 x 4,5.

Her kommer videoen som jeg laget for Scrappiness som viser fremgangsmåten.

Tusen takk for at du tittet innom bloggen min. Det er mange maler som ligger ute på sjokoladekort, men jeg har målt meg frem til mine mål – men malen er på ingen måte unik og du finner mange like:) Ha en fortsatt fin romjul. Klem Bente-Heidi

Jeg deltar på følgende utfordringer:

Copic Marker Sverige – utfordring #63 julekort

Papirdesign – Desemberutfordring – Julegave

Scrappelyst – utfordring for desember – jul

Reklamer

6 kommentarer om “SJOKOLADEKORT MED MAL x 2

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..