Hurra! Julekort med hund på:)

Jeg har blogget for The Paper Crafting i dag! Julekort er ikke helt min greie, men jeg liker veldig godt å få julekort i posten. De siste årene har det blitt mindre og mindre av det – så nå i år har jeg en plan. Herved er alle venner og familie advart! Jeg skal sende ut mange kort tidlig, så kanskje jeg får en del tilbake (hint hint).  Her er et kort som noen kan risikere å få i postkassen før jul:)

IMG_0530

Det er kommet så utrolig mange fine stempler og dies i år, og her har jeg brukt to av mine favoritter. Jeg er veldig glad i hunder så stemplet med dies fra Kort og Godt, måtte jeg bare ha. Mønsterakret som jeg har bruk, har en litt matt shabby trebakgrunn, så hunden er fargelagt med chameleon fargeblyanter for å holde det litt matt. Disse blyantene blender veldig godt, og jeg som ikke er så godt til å fargelegge synes at jeg får det til:) De har blitt en favoritt hos meg.

IMG_0533

Kransen er en dies fra Papirdesign som er stanset ut i bazzil i to forskjellige farger grønn. Med diesen så følger det med en krans og en gren. Grenen har jeg også stanset ut flere ganger og klippet opp. Disse har jeg malt over med Martha Steward gold acryl maling. Så har jeg limt kransene oppå hverandre og satt grenene innimellom.  De røde bærene er laget av Nuevo drops. Disse trenger litt tid på å tørke så beregn god tid.

IMG_0499

Kransen i to lage med gullgrener imellom og røde bær ble til en fin krans som bygger litt, men ikke for mye slik at den holder seg fin i en konvolutt på vei til mottakeren.

IMG_0503

Innsiden er ganske enkel med god plass til å skrive. Bladene her er fra en punch og her har jeg også laget bær. De bruker som sagt litt tid på å tørke, men jeg liker den litt matte fargen og den fine formen som de får.

IMG_0515

IMG_0514

Alle kanter er rufset og farget med Distress Ink – Ground espresso.

Det var alt for i dag. Håper du også fikk lyst til å starte – eller fortsette med julekortene. Tiden går fort fram mot jul og det er godt for alt som er gjort. Starter man tidlig så blir det heller ikke noe stress og mas – noe jeg er skikkelig dårlig på:)

Ha en flott og kreativ dag! Klem Bente-Heidi

IMG_0518

Jeg deltar i følgende utfordringer med dette kortet:

Papirdesign – oktoberutfordring – Bingo. Jeg har valg øverst linje vannrett. Dies-perler-sirkler.

 

 

Reklamer

En kommentar om “Hurra! Julekort med hund på:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.