Maskuline og enkle kort

Brunt, blått og hvitt er en sikker vinner for meg når jeg lager kort til menn. Kontrasten blir så fin, og med herlig geometrisk mønster på arkene så trenger man ikke så mye pynt:)

Her kommer to kort som jeg har laget. Et til en kar som hadde 20-års jubileum på jobben og et til en kar som fylte 30 år.

IMG_2435

Her har jeg klippet til og tegnet søm kant på jakkeslaget. Jakken er laget av kraft ark. Synes det blir en fint med et litt sommerlig og litt uformelt dresskort når jakken er beige og t-shirten inne er mønstret. Alle kanter er svertet med distress ink.

IMG_2440

Du kan godt ha ballonger på kortet selv om man begynner å bli voksen når du fyller 30 år! Ballongene og det hvite arket i midten har fått høyde fordi jeg har brukt en dobbelsidig ganske tykk tape. Det blir litt mer liv på kortet da, selv om det er lite pynt.

Innsidene har god plass til å skrive en hilsen på begge kortene, og mønster arken går igjen.

IMG_2436IMG_2437

 

IMG_2441IMG_2442

Baksiden er «gørenkel» som vi sier i Torsnes, så her kommer bilder på hvordan de ser ut:)

Som du ser kan enkelt være fint og mer enn nok når mønsteret er så flott.

Det var alt jeg hadde for denne gangen. Tusen takk for titten og ha en fortsatt fin helg:) Klem Bente-Heidi

Jeg har brukt ark fra Papirdesign og stempler fra Kort og Godt, Papirdesign og Avery Elly. Tallene er stanset ut med dies fra Memory box.

 

6 kommentarer om “Maskuline og enkle kort

  1. Linda sier:

    Så utrolig stilfullt kort, helt fantastisk flott. Heldig er mottagere av disse. Takk for at du ble med på utfordringen hos KaBoks.

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..