Egne pl-kort med nye Distress oxide

 Flere bilder fra Danmark – men med et nytt produkt!

I dag har jeg blogget for Project Life i Norge. Alltid gøy å teste ut nye produkter. Nå har jeg prøvd å lage med egne pl-kort med Distress Oxide og teknikken jeg har brukt er watercolor smooshing.

Var spennende å se hvordan oxide var å bruke til det.

IMG_1189

 

Jeg har en utfordring med å plukke vekk bilder, og så blir det da for få til to sider. Derfor ble alle på en side. Nå er jo dette en side av flere fra sommeferien i Danmark, så sånn sett går det fint.

IMG_1101

Fargene som jeg har brukt er valgt fordi de går ton i ton med bildene, og det synes jeg er finest når kortene har litt mye «liv». Har brukt: Faded jeans, Peeld paint og Broken china.

Jeg stempler litt farge ut på en litt stiv gjennomsiktig plast (en sånn som er side 2 når man har kjøpt et stempel) og sprayet lett med vann over blekket.

Så trykker jeg og klemmer utover på akvarell arket. Tørker litt med luftpistol, sprayer litt mer vann før det er tørt, og tørker litt til. Så påfører jeg neste lag på samme måte. Her kan du fortsette til du er fornøyd. Fargene legger seg over hverandre uten å blandes for mye og er sterke i fargen.

IMG_1118

På tittel kortet  har jeg stemplet et fyrtårn fra et KaiserCraft med Archival blekk og satt på en chipboard med teksten Summer time. Denne er farget med Faded jeans. Synes fargen var veldig dekkende og fin, selv etter at jeg sprutet litt vann på.

IMG_1115

Distress Oxide går fint å skrive over. Den har en matt flate som ikke gjør noen skade på tusjen.

IMG_1116

Ellers så har jeg bare pyntet med noen små stickers med tekst. Synes bildene er så fine i seg selv at jeg ikke ville ha for mye på dem. Liker den litt forblåste stemningen:)

IMG_1117

Dette huset kom vi over på en tur vi gikk…. har du sett noe så idyllisk? Må jo være en drøm å ha noe sånt og kort vei til havet. Er lov å drømme:)

Det var alt for denne gangen.

Tusen takk for at du tok deg tid til en titt. Ha en flott torsdag:)

Klem Bente-Heidi

IMG_1109

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.