Juletradisjon – Peppekakebaking

I dag har det vært min tur til å bidra i julekalenderen til Project Life i Norge. Har du fått med deg den? I vår adventskalender trenger du ikke lage noe for å kan vinne en premie, men du vinner ved å legge igjen en kommentar under hver luke i løpet av en uke. Søndagene trekker vi ut en av dere som har kommentert lukene våre. Håper dere koser dere med lukene våre og lykke til med vinnerlykken. Så kom igjen – bli med:) Kanskje det er du som vinner! Du kan delta her.

Hvert år stekes det pepperkaker her i huset – da er alltid mine tantebarn her og vi koser oss med julemusikk, pepperkaker, pynting og litt iskrem eller annet snop.

julekalender-prosjekt2Siden er enkelt pyntet og de tre kortene jeg har brukt har alle prikker og går i brun toner, og siden det snart er jul – gull og glitter i pyntedetaljene.

img_5928
Har pyntet med dies, wasitape og papprammer og stickers.
Som dere ser av dette bildet, så har vi jukset litt – vi har brukt ferdig deig. Men vi har mange former og her jobber vi på.
img_5929
Pepperkakene er ferdig stekt og pyntet og vi er klare for smaksprøver. Dette var en flott ettermiddag og vi hygget oss sammen.
img_5931
«En perfekt dag» kortet er satt sammen av et kort fra Project Life og et ark fra Storyteller og et sløyfebånd.
Nå skal vi kose oss med is og en god film i sofaen.
img_5930
Det som jeg liker ved julen er de hyggelige tingene man gjør sammen, og da er det ikke så farlig at man kjøpte kakedeig og ikke laget fra bunnen av, eller at kjøkkenet ikke er vasket fra tak til gulv. Det som er viktig er at man stod sammen i flere timer og laget kaker, lo og tullet, og spiste kaker – akkurat sånn som vi gjorde året før:)
img_5932
Tusen takk for at du tittet innom bloggen min, og ta deg gjerne en tur over til Project Life i Norge og bli med på julekalenderen der:)
Reklamer

2 kommentarer om “Juletradisjon – Peppekakebaking

  1. Maria sier:

    For en herlig PL side Bente-Heidi! Du må være en flott tante til tantebarna dine! 🙂 Du har helt rett, det er kosen som er det viktigste med julen. Ikke en hjemmelaget pepperkakedeig. 😉
    Tusen takk for at du deltar i utfordringen hos NSHK!
    DT Maria

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.