Årets første julekort:)

IMG_4978

Da er årets første julekort i boks:) Har i dag blogget for Scrappiness med dette kortet.Det er laget med ark fra Pion, og er i sarte blåtoner, brunt og vanilje, og har en litt fin folde brett (synes jeg). Godt å være i gang med julekortene:)

IMG_4994

Halve kortet er et «pleated skirt fold» (eller plisse skjørt brett på norsk) og jeg har hos Scrappiness en liten tutorial på hvordan jeg har laget den. Du finner den her.
IMG_4976IMG_4980
En julestjerne laget med dies fra Marianne Design, og stjerner stanset ut med Martha Steward punch. Julestjernen er formet til med Mc Gill paper blossom tool sett.  Dekorert snøfnuggene med Aleen glitter snow og Distress glitter. Julestjernen har jeg påført litt clear gesso og så litt Distress glitter.
IMG_4983
Likte utrolig godt fargene og mønsteret på disse arkene. De gir et rolig inntrykk selv om man blander mønstrene litt og gir meg skikkelig vinter føleles. Jeg har pyntet innsiden med dies og stempler. Julenissen er fra en stempel med Kort og Godt. Jeg har brukt colorbox – Chestnut roam på nissen. Arkene har jeg også kantet etter at jeg har rufset dem med det samme blekket.
Tekst stempelet ønsket jeg å ha blått for å matche arket og brukte da Archival ink – Cobalt.
IMG_4988
De forskjellige diesene har jeg bygget opp i høyden med limputer.
IMG_4989
IMG_4992
En blonde skjuler overgangen mellom folden og mønsterarkene. På Juleklem teksten har jeg brukt Wink of Stella for å få litt glitter. Har også tatt litt clear gesso og distress glitter på noen stjerner på forsiden for å fremheve dem.
Forklaring på folden og materialliste finner dere hos Scrappiness her.
Det var alt for i dag. Håper dere fikk lyst til å starte på julekortene dere også.
Ha en flott onsdag, klem Bente-Heidi 🙂
Jeg deltar i følgende utfordringer med dette kortet:

 

10 kommentarer om “Årets første julekort:)

  1. Gunn sier:

    Nydelig julekort. Liker denne fargekombinasjonen veldig godt. Artig vri med «kappa». Takk for at du deltok i Hjerteboden sin utfordring. Klem DT-Gunn

    Likt av 1 person

  2. Ane Lene sier:

    Wow, dette var bare helt utrolig! Så mange flotte detaljer. Må nok kikke nærmere på de. Mange teknikker du har brukt spm jeg kunne tenke meg å lære 🙂
    Tusen takk for at du deltar på ‘Alt er lov’ utfordringen hos Papirlosjen.
    Smil fra DT-Ane Lene

    Liker

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..