Layout med Mollie og meg….

IMG_4904

Hallo og god mandag! En ny uke venter…

Jeg har laget en layout for Scrappiness i dag med de flotte arkene fra KaiserCraft. Sirkler går igjen på layouten, og sirkler er også temaet på Scrappiness sin utfordring denne gangen. Du finner utfordingen og mer info her.

Jeg falt totalt for det flotte arket fra KaiserCraft – Boho Dreams collection – Dreamcatcher. Det passet flott sammen med Always and forever arkene. Arket har en flott farge og et stilig mønster.Derfor har jeg ikke gjort så mye med bakgrunnen. Jeg har kun grunnet arket med Mod Podge og brukt litt paste og stensil.

IMG_4957

Jeg har brukt Finnabair Light paste og blandet inn Prima Artisian Powder . De kommer i tre farger og her har jeg brukt Chapeliere. Dette pulveret er fantastisk. Gir en matt og flott farge og kan blandes med paste, eller brukes som den er til å farge produtker.

Denne har jeg også brukt for å farge blomstene, men her har jeg brukt alle tre fargene og Prima Impress gold spray.

Til å dekorere med har jeg brukt Always and forever collectables og blomster som jeg har farget. Sprayet litt rundt med gull spray og hvit spray fra  Dylusions.

 

På chipboarden har jeg brukt Finnabair Texture paste – White sand for å få litt mer tekstur. Så har jeg farget med sort Artisan powder og Color bloom – gold spray igjen. Synes gullsprayen blir utrolig fin mot den matte og ruglete chipboarden.

IMG_4913Det eneste som man skal tenke på når man bruker Artisian pulveret, er at det smitter. Så man kan godt ta på et lag Mod Poge (eller som jeg gjorde – hårpray… :). Produktoversikten finner du hos Scrappiness her.

Jeg deltar i følgende utfordringer:

Hjerteboden – Utfordring juli/august – Alt er lov

Reklamer

3 kommentarer om “Layout med Mollie og meg….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.