En forblåst dag på stranden

IMG_2643

Hei. For en stund siden blogget jeg for Project life Norge, og jeg viste side to fra vår forblåste dag på stranden i Danmark i sommer. Og jeg har gjort noe jeg ikke har gjort før….jeg har klippet i kortene mine. Har egentlig vært litt gjerrig på dem før. Men jeg ville gjerne ha noen detaljer i akkurat samme fargenyanser, så da var det bare en måte å få det på, nemlig å klippe det ut av de kortene jeg ikke skulle bruke i denne omgang.
IMG_2644
Denne gangen har jeg valgt å bruke bare kort fra Kaiser Kraft, og holdt det i bruntoner og grønt med litt rosa detaljer. Synes det er så vakkert der nede, så ville ikke lage for mye støy rundt bildene.
Her kommer noen flere nærbilder.
IMG_2650IMG_2646IMG_2645
Visst er det vakkert når været er litt vilt? Med store bølger som har «brettet opp skjorte-ermene» som min mormor sa og skyer som fyker over himmelen 🙂
IMG_2648
Pyntet litt med noen rosa knapper og brukte det nye rosa stempelfarge min fra Ranger. Plastlommen er fra Snap og jeg likte at den har litt forskjellige lommer en Project Life sidene som jeg har fra før. Godt med litt variasjon.
Hvis du liker å ta vare på dine bilder og trenger inspirasjon til Project Life sider, så anbefaler jeg deg virkelig til å følge bloggen til Project Life i Norge. Her finner du masse inspirasjon og tutorials.
Ha en fortsatt fin dag, og takk for at du tittet innom bloggen min:)
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.