Endelig kom det snø til Østfold…

Hei, i dag er det min tur å blogge for Project Life Norge. Jeg har laget en side med inspirasjon fra Januar utfordringen som vi har. Jeg elsker å gå tur, og stor er glede hver gang jeg får mine gutter med meg. Nå har snøen endelig kommet, så da må vi ut en tur. Fredrikstad marka er flott, uansett årstid:)

FB_IMG_2374-2

Beklager at det har blitt litt dårlig bilde, men vanskelig å få tatt et skikkelig bilde når det er dårlig med dagslys. Har snødd i hele dag. Jeg har brukt Storyteller sitt ark Snøfnugg, og pyntet med snøstjerner som har fått litt Stickley glitter på seg, og tekster fra arket. Her var det mye mønster på arket, så for å få fram bildene litt har jeg laget ramme med Gesso og et kredittkort 🙂

For å få til de hvite gesso strekene, har jeg brukt siden av et kredittkort, og dyppet det forsiktig i gesso, tatt et prøvetrykk på et vanlig ark før jeg trykker streker rundt bildet. Når det er lite gesso igjen på kortet, gjør jeg det samme en gang til. Da får man litt rufsete og ujevne streker rundt bildet, som rammer det inn. Syntes det passet godt på denne siden hvor det også var litt streker på kortene.

Man kan bruke akrylfarge eller ink hvis man ønsker. Men jeg tar alltid det første trykket på et «kladdeark» så jeg er sikker på at det ikke blir for mye rundt bildet.

Det var det jeg hadde for denne gangen, og jeg håper at du har lyst til å være med på utfordringen vår. Mer informasjon om utfordringen finner du her.

12375057_10153137621877032_3375854551855908224_o

Her er en kort oversikt over hva jeg har brukt:

Ark fra Storyteller – Snøfnugg. Stempel fra Kort og Godt,Martha Steward punch – Alpine snowflake. Gesso. Tag – dies fra Sizzex Tim Holtz tag collection.

Reklamer

En kommentar om “Endelig kom det snø til Østfold…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.